Bélyegző készítés 5 perc alatt Zuglóban

 Bélyegző készítés Zuglóban
 
akár 1 órán belül.
 1149 Budapest, Nagy Lajos király útja 198.
 Telefon: +36 1 445 0 333
 H.-cs.: 10:00-12:00 és 12:30-16:00 óra,
Péntek, szombat, vasárnap: ZÁRVA

Áraink tartalmazzák a bélyegzőház, a több ezer lenyomatra elegendő festékpárna és a maximum 1 nyitvatartási napon belül elkészített szöveglemez árát is.
A feltüntetett árak végfelhasználói árak és 0% áfát tartalmaznak.
Webáruházunkban előzetes regisztráció nélkül is vásárolhat!

FIGYELEM!

Ez a webshop megszűnt!
Megrendeléseket a 
gyorsbelyegzo.hu 

webáruházban küldhetnek.

 

GYIK

Kérhetem a vásárlásom személyes átvétellel?
Igen, webáruházunkban kizárólag személyes átvétellel rendelheti meg a bélyegzőket, átvétel: nyitvatartási időnkben (H-Cs.: 10-12, 12:30-16 óráig, P.-Sz.-V.: zárva)

Rendelhetek személyesen az üzletükben is?
Természetesen rendelését leadhatja üzletünkben is, hiszen ez nem csak egy webáruház, hanem egy 1995 óta nyitva tartó zuglói üzlet. Akár a készítést is megvárhatja, ez általában kb. 5 percet vesz igénybe kérésének megfelelően.

Vásárolhatok hitel/bankkártya nélkül?
A vásárláshoz nincs szükség semmire, a rendelése ellenértékét átvételkor kell megfizetni készpénzben. Átutalásra nincs lehetőseg.

Vásárolhatok hitel/bankkártyával üzletükben?
Üzletünkben jelenleg csak készpénzfizetésre van lehetőség.

Szeretnék kész tervet küldeni, hogyan tehetem?
A rendelésnél a termék kiválasztása után, a terméklapon tudja csatolni a kész tervet.

Gyorsan száradó festékkel szeretném használni bélyegzőm, tehetem?
Igen, az általunk készített bélyegzőgumi használható oldószeres bélyegzőfestékekkel is. Szemben a polimeres gumikkal, amelyeket szétmar az ilyen festék, ezek a gumik bírják az ilyen igénybevételt. Ebben az esetben blanco (üres, festék nélküli) filc párnával kell kérje bélyegzőjét és vásároljon hozzá gyorsanszáradó festéket.

Mennyibe kerül, ha gyorsan vagy még gyorsabban szeretném a bélyegzőt kérni?

A bélyegző alapesetben 1 nyitvatartási napon belül készül el. Ez az elméleti maximum, de az esetek túlnyomó részében ennél lényegesen korábban átvehető az elkészült bélyegző.
Azonban, ha Önnek sürgős a bélyegző készítés és biztosan kézhez szeretné kapni aznap, akkor célszerű az 1 órás opciót választani amelynek felára bruttó 1.000,- Ft. Ez garantálja Önnek, hogy bélyegzője elsőbbséggel készüljön el, a visszaigazolás után kb. 1 órával átvehetők ezen bélyegző. Ez az opció aznapra 15 óráig érhető el.